Revista Re:spiro – Editorial numarul 13 (Cristina Neagu) - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Revista Re:spiro – Editorial numărul 13 (Cristina Neagu)

[2010-01-02]
Anul acesta, Anul Nou a picat într-o seară de 15 noiembrie. Nu știu sigur dacă a fost de vină faptul că lucram la un editorial pentru un număr special de sărbători sau poate înscrierile în tabăra mea preferată care au început chiar atunci. Sau… doar gustul de pricomigdale. Știu doar că, revizuind diferite materiale, m-am trezit gândindu-mă la ce a fost, la ce ar fi putut fi sau ce va fi: la listele cu cărți de citit, locuri de vizitat, prietenii de consolidat, superficialități de înlăturat și trăsături de schimbat. La visuri și promisiuni mai mult sau mai puțin mari, la dacă și cât am mai crescut. Dincolo de bilanțuri, nu întotdeauna optimiste (altfel cum aș fi putut spune că întotdeauna e loc și de mai bine?!), se ridică însă o întrebare.

Ce ar fi dacă Anul Nou nu ar fi doar o dată pe an, într-o zi de 1 Ianuarie, ci ar fi și pe 2 ianuarie, pe 25 februarie, pe 19 august și chiar pe 15 noiembrie?

Sursa: www.InterCer.net


Contor Accesări: 5324, Ultimul acces: 2024-04-28 12:56:53