Ministrul pentru romanii de pretutindeni a vizitat Reprezentanta Patriarhiei din Ierusalim - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ministrul pentru românii de pretutindeni a vizitat Reprezentanța Patriarhiei din Ierusalim

[2019-04-18]
de Gheorghe Anghel

Natalia Elena Intotero, Ministrul pentru românii de pretutindeni, a vizitat marți, 16 aprilie 2019, Reprezentanța Patriarhiei Române din Ierusalim.
Oficialul român a fost primit de arhim. Teofil Anăstăsoaie, reprezentantul Patriarhiei Române la Locurile Sfinte și Superiorul Așezămintelor Românești de la Ierusalim, Ierihon și Iordan.
În cadrul întâlnirii au fost discutate unele aspecte referitoare la prezența pelerinilor români în Țara Sfântă.
Totodată, doamna ministru s-a întâlnit la sediul Reprezentanței cu Preasfințitul Părinte Sofian Brașoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Germaniei, Austriei și Luxemburgului, aflat în Țara Sfântă împreună cu un grup de pelerini din Germania.
În cadrul discuțiilor a fost accentuat rolul important al Bisericii Ortodoxe Române și bună cooperare a acesteia cu MRP în păstrarea și promovarea identității lingvistice și spirituale, precum și a culturii românești din diaspora, informează Ministerul pentru românii de pretutindeni.
Ministrul Natalia Intotero efectuează o vizită oficială în Israel în perioada 16-19 aprilie 2019.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 275, Ultimul acces: 2020-06-06 08:16:50