Mesaj de compasiune si solidaritate pentru poporul libanez - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Mesaj de compasiune și solidaritate pentru poporul libanez

[2020-08-05]
de Sorin Ionițe

Patriarhia Română transmite un mesaj de compasiune și solidaritate pentru poporul libanez în urma exploziei de marți în care au murit cel puțin 100 de persoane:
Mesaj de compasiune și solidaritate pentru poporul libanez
Cu multă tristețe am aflat de consecințele tragice ale uriașei explozii care a avut loc în orașul Beirut, capitala Libanului, în seara de marți, 4 august 2020, soldată cu cel puțin 100 de morți și 4.000 de răniți.
În aceste momente dificile pentru poporul libanez, în numele clerului și credincioșilor Bisericii Ortodoxe Române, ne exprimăm profunda compasiune și solidaritate cu toți cei afectați de catastrofă și ne rugăm lui Dumnezeu să odihnească în pace sufletele celor ce și-au pierdut viața, să consoleze familiile îndoliate și să dăruiască însănătoșire celor răniți.
Aceste momente grele din viața poporului libanez ne cheamă să arătăm multă credință în Dumnezeu și solidaritate între oameni.
Biroul de Presă al Patriarhiei Române

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 66, Ultimul acces: 2020-09-18 09:13:44