Un grup de pelerini Basilica Travel a participat la hramul Manastirii Marea Meteora din Grecia - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Un grup de pelerini Basilica Travel a participat la hramul Mănăstirii Marea Meteoră din Grecia

[2020-08-06]
de Iulian Dumitrașcu

Un grup de pelerini Basilica Travel a participat joi, de Schimbarea la Față a Domnului, la hramul Mănăstirii Marea Meteoră din Grecia.
Sfanta Liturghie a fost oficiată de Înaltpreasfintitul Părinte Teoclit de Stagon și Meteora.
Pelerinii români se află în cea de-a treia zi a pelerinajului organizat de Agenția Basilica Travel a Patriarhiei Române. Pelerinajul se desfășoară în perioada 4-9 august.
„Pelerinii au vizitat mai întâi vechiul și frumosul oraș Thesalonic, iar astăzi s-au bucurat de Sfânta Liturghie la Mănăstirea Marea Meteora”.
„În zilele urmatoare vom vizita locurile sfinte ale Greciei – Evia, Eghina, Nea Makri și Atena”.
„Ne vom ruga în bisericile Sfinților Nectarie Taumaturgul, Efrem cel Nou si Ioan Rusul și vom continua călătoria spirituală pe meleagurile Greciei cu bucurie și entuziasm”, a transmis pentru Basilica.ro însoțitorul grupului de pelerini, Diaconul Mihai Profiroiu.
Programul complet al pelerinajului este disponibil aici. Pe site–ul Basilica Travel puteți consulta mai multe oferte de pelerinaje pentru suflet.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 67, Ultimul acces: 2020-09-18 01:16:15