Adauga-Biserica - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Adăugare Biserică

Situl BISERICI.org oferă posibilitatea și chiar are nevoie ca informațiile despre biserici să fie încărcate direct de către voluntari.
Înainte de înregistrare este bine să verificați dacă biserica la care vă referiti este deja înregistrată sau nu. Verificare pe care o puteți face fie prin căsuța CAUTĂ, fie pas cu pas prin meniul BISERICI.
Dacă biserica nu apare pe sit, înregistrarea este primul pas în acest proces, prin care se completează formularul atașat și se transmite către administratorul sitului.
După o perioadă de analiză cererea de înregistrare este aprobată sau respinsă în funcție de situație. Aprobarea este notificată printr-un e-mail care va conține informațiile de conectare prin căsuța LOGIN.

Dacă biserica la care faceți referire este deja înregistrată pe sit, dar doriți să completați informațiile respective, trimiteți un e-mail cu datele dvs la adresa de la contact și dacă este cazul vi se va atribui calitatea de a administra informațiile despre biserica în cauză.

Contact

Formular Biserici

Informații generale despre Biserică
*Denumire:
*Religie:
*Localitate:
Comună:
*Județ:
*Țara :
*Persoană de contact :
*Adresă de e-mail :
Informații detaliate despre Biserică
Referenți (și adresa acestora) :
Alte informații:
Informații pentru LOGIN
*Nume utilizator:
*Parola:
*Reintroduceți parola:
Câmpurile marcate * cu sunt obligatorii!