Romanii stabiliti in Italia isi ajuta semenii. Ei au participat la o actiune de donare sange - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Românii stabiliți în Italia își ajută semenii. Ei au participat la o acțiune de donare sânge

[2017-01-19]
de Iulian Dumitrascu

Aproximativ 20 persoane din Parohia ortodoxă română Intrarea în biserică a Maicii Domnului, Roma 7, Prima Porta, în colaborare cu Parohia catolică Sant’ Alfonso di Ligouri au donat sânge. Evenimentul a fost posibil din inițiativa și prin coordonarea Asociației Avis din Roma, informează Ziarul Lumina.
Prima Porta este cartierul situat în partea de nord a Romei, fiind în trecut prima poartă de intrare în Cetatea Eternă, precum și locul de arătare a semnului Sfintei Cruci Sfântului Împărat Constantin cel Mare. Activitatea misionară, liturgică, pastorală și catehetică se întregește în parohia ortodoxă română de la Prima Porta prin hărnicia și dărnicia enoriașilor care în fiecare duminică, după Sfânta Liturghie, organizează o agapă frățească la care sunt invitați toți cei prezenți. Masa întinsă celor doritori se așază și după fiecare slujire a Sfântului Maslu, care are loc în prima zi de miercuri din fiecare lună, a precizat Pr. paroh. Gabriel Florin Ioniță.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1231, Ultimul acces: 2024-04-30 13:50:36